Vita byråer - Köp en vit byrå online

En vit byrå är alltid bra att ha. Den rymmer så mycket som hålls väl organiserat. Det finns flera olika storlekar och antal lådor. En del är stora och breda medans andra är mer smala och höga. Man kan alltid hitta en byrå som passar in. Det är ett mycket bra sätt att dela upp sina saker och hålla ordning i hemmet.

Vita byråer har alltid varit mycket populära bland annat för att de är så lätta att kombinera med andra möbler. Man kan ha flera olika färger i ett rum, både på möbler och gardiner, men en vit byrå konkurrerar inte om uppmärksamheten. Samtidigt ger den ett rent och snyggt intryck, det är alltid rätt med vitt. En del byråer är del av en möbelserie, och man kan till exempel få både säng, nattduksbord och garderob i samma fina stil. Eller skrivbord och vägghyllor om det handlar om hemmakontoret.

En vit byrå ser inte alltid likadan ut, dels beroende på vilket material som använts. Det finns också flera olika nyanser att välja mellan, men även det avslutande lagret spelar roll. En del föredrar skinande vitt, som är blanklackerat och glänsande. Andra föredrar en lite mer matt färg, vilket gör att vita byråer kan vara nog så annorlunda.

Byrå i vitt med lådor

Hos Trendrum hittar
du snygga och prisvärda
byråer för hemmets
alla rum

Vit byrå med stjärnmönster på framsidan Bred och låg byrå med sex stycken lådor Praktisk liten möbel i vitt med två lådor

Möbelvaruhuset Trendrum erbjuder
vita byråer billigt och fraktfritt

Möbel i vitt med fem lådor för förvaring Bred vit byrå med gott om plats för förvaring Möbel i vitmålad furu med fyra lådor Trendrum Trendrum
Besök Trendrum
Se alla byråer som finns att köpa hos Trendrum