Byråer

Svarta byråer - Köp en svart byrå online

Det är snyggt med lite annorlunda färger i hemmet. En svart byrå kan vara precis vad som behövs för att binda det hela samman. Elegant och tidlös passar den in precis var som helst, och kan kombineras med alla färger och nyanser.

Man kan välja mellan flera olika sorters svarta byråer, bland annat tillverkas de i olika material. Det vanligaste kanske är trä eller spån, men det finns också varianter gjorda i metall. Sedan kan ytbehandlingen göra att den svarta färgen upplevs på olika sätt. Oavsett om den är glansig eller matt så är det alltid snyggt med en svart byrå i hemmet.

Genom att skaffa en svart byrå kommer man kunna hålla ordning på sina saker samtidigt som den är en snygg inredningsdetalj. En del väljer att skaffa en hel serie med olika möbler i samma stil, som i hallen, sängkammaren eller kontoret, medan andra väljer att kombinera med det man har sedan förr. Eftersom utbudet av byråer är så stort idag är det aldrig svårt att hitta en snygg svart byrå som är exakt vad man önskar sig. Hög och smal eller låg och lite extra bred - det är bara att mäta väggen och välja det som passar bäst.

Byrå i vitt med lådor Furniturebox

Hos Furniturebox hittar
du snygga och prisvärda
byråer för hemmets
alla rum

Svart byrå med sex lådor i varierande storlekar Svart byrå Hög och smal byrå i svart med tre lådor och ett fack Furniturebox

Möbelvaruhuset Furniturebox erbjuder
svarta byråer billigt och fraktfritt

Svartlackad förvaringsmöbel med guldfärgade detaljer Svart möbel med tre lådor Byrå med fyra stycken breda lådor
Besök Furniturebox
Se alla byråer som finns att köpa hos Furniturebox