Byråer

Byrå i vitt med lådor Furniturebox

Byråer i ek - Köp en ekbyrå online

På Furniturebox.se hittar
du eleganta byråer och
skåp för hemmets
alla rum

En ekbyrå har sin givna plats i hemmet. Vanligtvis ställer man en byrå i hallen eller i sovrummet men det finns också flera snygga ekbyråer i varierande storlekar som passar lika bra i vardagsrummet, vid matplatsen eller kanske i barnens rum.

Ekbyråer har länge varit populära, det är otroligt fint med trämöbler av olika slag. En klassisk byrå i oljad ek, till exempel, pryder sin plats, man kan se de vackra linjerna och själva träet kommer verkligen till sitt rätta.

Det finns idag flera olika modeller med byråer i ek att köpa. Förutom själva storleken på byrån, hög eller låg - bred eller smal, så kan även lådorna göra en ganska stor skillnad på hur möbeln upplevs. En del ekbyråer har små knoppar för att öppna lådorna, antingen i trä eller kanske en avvikande färg. Ett annat alternativ är lådor som har en liten öppning högst upp så man får in en hand för att dra ut dem. Något man ska se efter är också lådor som har dämpad stängning, så de inte slår igen av misstag.

Många väljer idag att handla sina ekbyråer och ekskåp på nätet, det är både billigt och praktiskt. Eftersom ett stort antal svenska nätbutiker har fri frakt hela vägen fram till hemdörren så blir det extra bekvämt. Utbudet är stort av dessa snygga byråer, gjorda av ett traditionellt material som ek.

Byrå i oljad ek med fyra lådor Förvaringsmöbel i en mix av vitt och ek Byrå i ekfanér med fem lådor Byrå i vitbetsad ekfanér med handtag och benstativ i massiv lackad ek Furniturebox

Möbelvaruhuset Furniturebox erbjuder en stor mängd
snygga ekbyråer billigt och fraktfritt

Ekbyrå med tre lådor Möbel i ljus ek med fyra lådor där det finns gott om utrymme för att lägga undan saker Klassisk ekbyrå med åtta lådor
Besök Furniturebox
Se alla byråer som finns att köpa hos Furniturebox